- crm

Katere Zoho storitve so vključene v storitev TechPeer?

Specializirani smo za Zoho namestitev, prilagoditve in optimizacije. Med pandemijo smo vsi videli, kako pomembno je, da imajo podjetja možnost razširiti svoje odnose s strankami. Po potrebi centralizirajte podatke in omogočite, da imata vaša prodaja in podpora strankam vse informacije, ki jih potrebujeta za pomoč strankam ali potencialnim strankam. Naše podjetje vam lahko pomaga pri Zoho izvajanju. Naši strokovnjaki so lahko hitro na voljo. Pregledali bomo vašo obstoječo infrastrukturo za odnose s strankami in poiskali priložnosti za izboljšanje zadrževanja strank, prodaje in podpore strankam.

Konsolidirana zgodovina

Zoho ZmogljivCRM, kot je Zoho, bi vam moral pomagati konsolidirati zgodovino vseh interakcij vaših strank, vse na enem mestu. To vam bo pomagalo povečati zadržanje strank in njihovo izkušnjo z vašo blagovno znamko.

Konsolidirana zgodovina
staffing2_title

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju TechPeer sta zdravje in dobro počutje naših zaposlenih pomembna; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

Potrebujete pomoč pri Zoho namestitvi?

Najoptimalnejša nastavitev orodja za vaše podjetje vam bo pomagala avtomatizirati in povečati produktivnost. Stopite v stik z nami.