- erp

Katere Microsoft Dynamics 365 storitve so vključene v storitev TechPeer?

Specializirani smo za Microsoft Dynamics 365 namestitev, prilagoditve in optimizacije. Med pandemijo smo vsi videli, kako pomembno je, da imajo podjetja zmogljivost za upravljanje zalog, zalog in proizvodnih procesov. Naše podjetje vam lahko pomaga pri urejanju vašega Microsoft Dynamics 365 spletnega mesta. Naše strokovnjake lahko hitro mobiliziramo. Pregledali bomo vašo obstoječo infrastrukturo ERP in poiskali priložnosti za izboljšanje produktivnosti ter po potrebi uvedli avtomatizacijo.

Prevzemite nadzor nad svojo dobavno verigo

Microsoft Dynamics 365 ZmogljivERP, kot je Microsoft Dynamics 365, vam lahko pomaga bolje upravljati procese, dobavno verigo, dejavnosti, poročila in finance, vse na enem mestu. To vam bo pomagalo povečati dobičkonosnost in pregled na visoki ravni nad tem, kako se uporabljajo viri vašega podjetja.

Prevzemite nadzor nad svojo dobavno verigo
staffing2_title

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju TechPeer sta zdravje in dobro počutje naših zaposlenih pomembna; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

Potrebujete pomoč pri Microsoft Dynamics 365 namestitvi?

Najoptimalnejša nastavitev orodja za vaše podjetje vam bo pomagala avtomatizirati in povečati produktivnost. Stopite v stik z nami.