- erp

Katere Power BI storitve so vključene v storitev TechPeer?

Specializirani smo za Power BI namestitev, prilagoditve in optimizacije. Med pandemijo smo vsi videli, kako pomembno je, da imajo podjetja zmogljivost za upravljanje zalog, zalog in proizvodnih procesov. Naše podjetje vam lahko pomaga pri urejanju vašega Power BI spletnega mesta. Naše strokovnjake lahko hitro mobiliziramo. Pregledali bomo vašo obstoječo infrastrukturo ERP in poiskali priložnosti za izboljšanje produktivnosti ter po potrebi uvedli avtomatizacijo.

Prevzemite nadzor nad svojo dobavno verigo

Power BIZmogljivERP, kot je Power BI, vam lahko pomaga bolje upravljati procese, dobavno verigo, dejavnosti, poročila in finance, vse na enem mestu. To vam bo pomagalo povečati dobičkonosnost in pregled na visoki ravni nad tem, kako se uporabljajo viri vašega podjetja.

Prevzemite nadzor nad svojo dobavno verigo
staffing2_title

Naši ljudje so pomembni

Uspešno podjetje potrebuje uspešne zaposlene. Za nas v podjetju TechPeer sta zdravje in dobro počutje naših zaposlenih pomembna; naši zaposleni ne prispevajo le k rasti naše organizacije, temveč hkrati uporabljajo svoje spretnosti, znanje in talente za doseganje osebne izpolnitve.

Potrebujete pomoč pri Power BI namestitvi?

Najoptimalnejša nastavitev orodja za vaše podjetje vam bo pomagala avtomatizirati in povečati produktivnost. Stopite v stik z nami.